onsdag 1 april 2015

dålig uppdatering

hehe ja jag har verkligen mina perioder med denna blogg. jag skulle vilja hitta något riktigt meningsfullt att skriva om. något som kan påverka andra genom att läsa det jag har att säga. dock vet jag inte va jag ska skriva om, vad kan jag göra för att förändra värden. jag läser i andra bloggar och vissa är de bara strunt i enligt mig, massa om smink o kläder o grejer, vissa bloggar berör mig o sen är de andra som ger mig en tankeställare. sen har vi kategorin som bara är för de e kul tex bloggar från familjen annorlunda och liknande.

Men jag skulle vilja skriva något som ni känner wow detta vill jag läsa mer av. henne vill jag följa o ha lite koll när det kommer nya inlägg. detta är något jag är för eller emot o vill argumentera lite kanske. ja vad som. ni som läser kanske har en ide om vad jag kan lägga min energi på, vad skulle ni vilja jag skrev mer om eller började skriva om helt enkelt, vad brinner du för o vad brinner jag för. ja jag har ju mina barn så klart. jag har min familj, djur mina intressen som virka, måla, dans och massa annat som innefattar pyssel o skapande typ,

men vad vill jag nå ut med. finns de ett ämne jag vill diskutera mer om. politik tex är de tråkigaste jag vet. så de blir det ju inte. filmer ja de kan jag en del om men är de så kul att läsa om? familjelivet kan bli trist i längden. uppfostran ja jag gör ju på mitt sätt o de är kanske inte rätt för dig så ingen ide att ta upp de häller. så vad ska jagh hitta på för att bli en intressant person att följa i mina tankar och funderingar om livet??

jaj kram på er alla o hoppas ni kan ge mig lite ideer om vad jag ska skriva om som just du tycker är intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar