tisdag 17 februari 2015

ATT NI ORKAR!!!

ja idag finns de risk för ett längre inlägg! jag sitter nämligen o väntar på ett mail för att kunna fortsätta med mitt skolarbete så jag har tid ett par min för detta känner jag! men iaf till inlägget där jag ska bli lite smågalen i!!!

jag är med i olika grupper på facebook så jag ser de ena med de tredje men vanligaste bråken handlar om uppfostran av våra barn! Där inne kan man höra alla möjliga uppfostringssätt o ja jag bryr mig inte ett dugg om hur andra uppfostrar sina barn bara jag får uppfostra mina på mitt sätt vilket bevisligen funkar ganska bra!

Vi har alla predikande mammor i detta fallet som tjatar om fram o tillbaka om massa inten. man ska INTE ge sina barn godis innan 3 års ålder gärna vänta längre med allt va socker heter! sen ska man INTE låta sina barn spela på telefoner, surfplattor, tv eller dator.
 sen har vi de andra mammorna som är emot detta. man ska visst göra dessa saker. men vet ni alla vad. min dotter får godis en gång i veckan o de dör hon inte av utan så länge man begränsar det. sen får ALLA barn i sig socker från födsel typ. vi går våra barn pasta o potatis o liknande när barnen börjar kunna äta vilket blir socker i kroppen, men de kan ju inte va bra att utesluta de för barnen häller.
låt era barn spela lite ibland de skadar inte så länge man inte låter de gå till överdrift. tuva får spela om vi gör långa resor o sen har alla barn 6 timmar i veckan här hemma men tuva gör ju aldrig åt de utan spelar kanske 1 timme i veckan max! sen målar vi, spelar sällskapsspel tex bamsebingo, bamses hånungsjakt o vad vi nu känner för att spela.vi lagar mat, bakar o sen leker vi  med,. hon utvecklas jätte bra o vill lära sig nya saker så för stunden lägger vi stor vikt på läsa o skriva för de e just de tuva tycker e roligt nu så ja då kör vi på de :D o tro de eller ej hon klarar detta trots spel o socker..

1 kommentar:

  1. Vi har en tjänst som alla föräldrar är värda.

    Blöjor,välling .blöjtårtor med hemleverans direkt till dörren

    Testa byxblöjorna,förmodligen de bästa på marknaden

    www.blojbudet.se

    SvaraRadera