onsdag 4 januari 2017

årets första inlägg

jaha då vade 2017 och ännu ett år har gått förbi oss igen. just nu sitter jag med  surfplattan vid köksbordet och dricker en kopp kaffe. mycket har hänt under de gågna året och nu så väntar ett nytt fantastiskt år framför oss. jag vet att jag inte varit så aktiv tyvärr men vem vet de kanske kan bli ändrin på det. 
jag har tack vare åke fått två underbara nya vänner som jag umgåsen heldel med. de e skönt med några som funkarlika dant som jag gör =) 
men vi har nu framför oss ett spännande år med mycket planerat. de e två busar som börjar simskolan nu påonsdag så om en vecka. sen så börjar ju tuva skolan iår med. vilket är spännande för både henne o mig känner jag. så de blir att ta med henne att köpa väska, mapp, pennskrin och kläderna som hon ska ha på sig första dagen. man får se vad hon väljer för jag har lovat henne att välja vad hon nu vill ha! så jag ska kanske börjaspara inför de redan nu om jag ska ha råd att lösa ut oss från de olika affärerna. men tror nog jag tar med bara henne till ullared så får hon välja där för tror de blirbilligare för mig hehe, kanske kan man dra med Lotta med för hon behöver kommaut lite med andra än familjen. jag ska även åka med henne i vår tänkte jag så vi kan uppdatera våra garderober =)

tänk va mysigt de kan varaatt sitta ner o inte göra för mycket med en kopp kaffe, sprakande kamin och bloggen. de e ju inte så vanligt att jag tar migden tidenmen tror jag skaförsöka sätta mig här lite oftare faktist. ne nu ska jag nog ta o dricka upp kaffet o baka en kaka =) kan bli gott med lite efterrätt i eftermiddag kanske eller va de nu blir förroligt. men något hittar jag nog på. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar