fredag 5 juni 2015

känslor o tankar

ja detta inlägg är precis va de ska handla om så jag tänkte ge uttryck för tankar, ideer o känslor. de är något jag har mycket av så de kan bli en hel del av detta. men iaf hur många har inte kollat på en film o känt kärlek i en romantisk film? jag gör iaf detta, o inte bara ibland utan varje gång jag kollar på film- o nej jag skriver inte detta för att klaga då jag älskar min man men den känslan jag får när jag kollar på en film har jag aldrig upplevt.. men då funderar jag på hur många har upplevt den? jag tror att den känslan är något påhittat som vi vill tro på och strävar efter som även leder till en o annan skilsmässa i livet med för redan som små får vi lära oss att såhär ska kärlek vara o såhär ska de va varje dag. men sorry tjejer o även killar där ute så är inte fallet. jag lovar att ni kommer bli besvikna, svikna, sårade o den ni tillslut väljer att leva med kommer ni vilja slita i stycken ibland o bara hata ett par timmar men som tur är går det ofta över. jag vet jag lever ju ändå som gift. min man älskar jag men ibland går han mig så på nerverna att jag vill skrika på honom o åka hem till någon nära kör ett par timmar o få lugn o ro bara en stund men sen så ett par timmar senare eller nästa dag så har det släppt igen. även om de hänt att jag flytt fältet med ibland.
men tillbaka till kärleken nu som man känner vid en film. hur många som läser detta har inte känt den där upprymdheten i bröstet o magen av lycka när han o hon får varandra o ser så där lyckliga ut i slutändan? (detta är även en sådan gång min man är mindre omtyckt då han alltid ska driva om detta i filmer!) Jag har ju kollat på en sådan film ikväll o känt mig riktigt upprymd i hela kroppen o bara längtar efter den kärleken. men de är dax för oss att vakna. killar kommer inte varje dag med blommor. de kommer inte alltid hålla om dig en dag när livet är jobbigt. för de kommer vara de som gör det jobbigt. han kommer inte pussa din panna för att väcka dig en vacker dag får du höra " de är spy i hela huset så du måste vakna nu" o ja detta har jag upplevt när hela familjen utan jag hade magsjuka o mannen var på bättringsväg men klarade inte av att ta upp andras spyor o det är inte kul att vakna till!
o han kommer garanterat släppa de djävligaste fisarna o inte bry sig om att du håller på att dö utan kanske skrattar lite åt dig för de e ju inte så farligt sen går de där ifrån för de klarar inte själva av lukten! men i slutändan älskar vi dem trots att vi inte lever våran saga vi såg som barn! i vårat liv är de inte så levde de lyckliga i alla sina dar utan och så levde de lyckliga tills nästa gång snarare! Och de där dagarna som vi gillar våran partner lite mindre kan vi ju alltid kolla på en kärleksfilm om inte annat.

filmen valde jag med omsorg då  detta var min första film jag fastnade för med lyckligt slut o såg om o om igen som tonåring. eller om det var dirty dancing men båda är filmer med puttigull slut som enbart går ut på kärlek. o jag blir fortfarande lycklig av dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar