onsdag 7 september 2016

jadu

ibland skriver jag inte på as länge sen skriver jag massor. men iallafall jag kan uppdatera lite om livet. jag är nere på 74 kilo tror jag för barnen badade vågen för ett par veckor sedan haha men de betyder iallafall -56 kilo totalt. men de kan ju va mer då jag inte vägt mig på ett par veckor o byxorna blir större o större. köpte kläder i 170 nyligen som funkar till överkroppen.
jag har även varit sjukskriven 2 o en halv vecka för min reumatism vilket gjort att jag e grymt rastlös. o ja jag längtar till jobbet på ett sätt men på ett annat vill jag va hemma vilket är jobbigt. men på måndag kväll drar de igång igen.

i helgen har vi massor för oss. de blir 3 rätters middag på fredag. lördag blir de kalas o söndag ska vi eventuellt till gimmy på middag =)de ska bli jätte roligt.  sen blir de la fix här hemma med. vi måste göra oss av med massa skräp på lördag morgon till tippen för vi har rensat i garderoben så vi kan byta köket. o de är verkligen välbehövligt. så en 15 sopsäckar med skräp o 4 flyttkartonger ska slängas o mer hinner de bli innan lördag.

idag kommer farfar en sväng o funderar på va man kan hitta på en stund medan han är här med barnen. om jag ska passa på att ta en promenad kanske eller något annat roligt. ja jag får se för då kan jag komma iväg en liten stund själv utan barnen vilket man kan behöva ibland med. även om jag älskar mina barn villkorslöst så måste man ibland andas lite med så man orkar med allt runt omkring dem. de kräver ju en hel del när de är så små som de fortfarande är o då kan de kännas som lyx ar åka o handla utan dem när de kanske är på dagis en stund o så.. o ibland kan de va skönt o bara ligga ner ett par minuter o inte göra något alls.

men nu ska jag ta tag i allt här hemma tror jag allt. har ju lite tvätt att ta hand om med. de blir ju ett par maskiner i veckan när man är 6 personer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar